Vi brugte en stor del af fredag og lørdag på at få ryddet op i showroomet og sat nye vare på plads. Vi er ikke helt i mål men det begynder at ligne noget igen.

Vi besøgte også JH arrangements loppemarked i Hjørring. Der var mange mennesker da dørene åbnede kl 10. De reklamerede med 100 stande men det føltes langt mindre der inde. Vi fandt lidt godt men var ude igen efter en halv time ca.

Her er noget af det vi fandt på loppemarked.

Vi havde også besøg af mine forældre og svigerforældre til frokost. Det var rigtig hyggeligt. Et af de store samtale emner var vores køkkenprojekt. Vi går snart i gang så det vare ikke længe inden du kan begynde at følge med her inde. Jeg tror jeg vil lave en ugentlig opdatering da projektet strækker sig over flere måneder. Vil I være friske på det?

Sidst men ikke mindst så skulle vi have ryddet gangen da mandag startede med at nogle eksperter kom og fjernede noget ældre rørisolering, hvor der i noget af det var asbest i. Rørene skal nu fjernes/flyttes bl.a. grundet en radiator der skal væk i forbindelse med vores køkkenprojekt

Der er derfor forbudt adgang til vores kælder ind til at prøverne siger god for at gå der ned, hvilket forhåbentlig er på torsdag. Hipliving er derfor lukket godt af og alle tingene er i sikkerhed bag flere lag afdækning og en lukket dør. Det betyder så også at vi ikke kan komme der ned lige foreløbigt, desværre. Vi sælger dog stadig de ting som er lagt op, de kan bare først sendes afsted sidst på ugen.

Rigtig god uge til jer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *