Tidligt i morges stod vi op og kørte til Herning messecenter i håbet om at finde en masse skønne ting til hjemmet og Hipliving.

I skrivende stund er vi på vej hjem igen. Vi har fået set en masse fine ting og købt en del til os selv men også lidt til Hipliving. Størstedelen af vores private køb er julepynt til juletræet. Det var også julepynt stort set på hver anden stand, så det kommer ikke bagpå mig at det var nemt at finde noget. Jeg er rigtig glad for alt det gammel julepynt jeg efterhånden har arvet og købt mig til gennem tiden. I dag synes jeg dog at vores bedste køb er to smukke grønne hvidvins glas jeg glæder mig ret meget over. Nu håber jeg bare at jeg kan finde flere i den stil.

Hiplivings bedste køb var to trækasser hvor den ene allerede er solgt. Kim solgte den simpelthen inden vi nåede gemmen hallerne.

Generelt var markedet okay i år. Vi tror dog at der var en del færre stande end ellers. Fordelingen mellem genbrug og nye ting var dog den samme som sidste gang vi var afsted. Du kan stadig nå at besøge stumpemarkedet for de har åbent til kl 16 i dag.

Du kan også se vores tur på Instagram. Det var meningen at jeg ville have filmet noget mere men det gik så stærkt så I kom kun med på anden runde men her var der fyldt med mennesker så det var svært at komme til at filme. Men er du alligevel nysgerrig så klik ind på vores story eller se den her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *