I dag er den sidste hverdag i vores sommerferie. Tiden er fløjet afsted og vi har nået ingen ting og samtidig rigtig meget. Sådan føles det i hvert fald.

Vi kom til Sverige igen men denne gang var alle de gode ting snuppet og områderne vi befandt os i syntes mere kendt for deres spisesteder end for loppis.

Lidt fandt vi dog og Kim har allerede lagt en stor del af tingene til salg på Facebook og Instagram.

I løbet af vores ferie fik vi også sat vores kampagne i gang i forhold til at støtte LykkeLiga og få ryddet op i Hiplivings showroom. Der har derfor været stor aktivitet i løbet af sommerferien på Hiplivings Facebook og Instagram side. Det går rigtig stærkt for tiden og vi gør hvad vi kan for at følge med. Det er fedt I bakker op om vores hobby for uden jer var det slet ikke så sjovt.

Jeg har et par indlæg mere i ærmet, hvilke jeg håber at få skrevet inden det bliver mandag igen og hverdagen kalder. Hvilket jeg i øvrigt lige nu, glæder mig lidt til. Altså hverdagen. Ikke mandag for den er altid lidt hård ved en.

Indtil da så hop ind på vores Facebook eller Instagram og se alle de fine nye ting der er kommet til salg. Her er et lille smugkig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *