For en uges tid siden blev vi kontaktet af en rar dame der ville høre om vi var interesseret i nogle møbler fra hendes mors hjem. Ud fra billederne hun havde vedhæftet så møblerne rigtig interessante ud. Efter få mails frem og tilbage blev vi enige om at vi skulle kigge forbi.

I går blev derfor dagen, hvor vi tømte vores første dødsbo, gennem hipliving.

Det var et utroligt rart ægtepar vi mødte i lejligheden på 2. sal. Vi gik til opgaven med dyb respekt. For os var det jo blot et hjem der skjulte på gode skatte der skulle findes men for ægteparret var det jo et af deres familiemedlemmer der havde boet der. Vi prøvede derfor virkeligt at gå rundt med respekt, få udfyldt vores opgave hurtigt, nænsomt og respektfuldt, hvilket jeg virkelig håber de kunne mærke.

Lejligheden på 2. sal, havde flere møbler end først antaget, som de gerne ville have vi hjalp dem af med. Heldigvis havde vi to gode hjælper med – mine svigerforældre. Efter to timer havde vi fået handlet en pris, kørt et læs til genbrug og fyldt trailer og bil med møbler og nips. Det synes jeg virkelig var godt gået af os.

Der var flere spændende ting i lejligheden end hvad der fremgik af de tilsendt billeder. Dagens overraskelse var denne fine West Germany vase der desværre viste sig at have en lille skade.

Generelt var tingene dog i utrolig god stand og passet godt på.

Det var en utrolig god måde at få handlet stort ind på og samtidig føle at man kunne hjælpe andre. Nu venter der blot et større sorterings arbejde og renovering af møblerne inden de kan sættes til salg. Lige nu fylder de godt i Showroomet

Det er ikke sidste gang vi vil hjælpe med at tømme et hjem/dødsbo. Har du et du gerne vil have os til at kigge på så kontakt os på kontakt@hipliving.dk og vedhæft gerne billeder samt en kort beskrivelse af hjemmet og hvor i landet det er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *