I dag har jeg valgt (næsten) at trækket stikket og smidt benene op på sofabordet med “indflyttergave snacks” og te ved min side. Kalenderen har været godt fyldt det seneste stykke tid, både den private og arbejdskalenderen. Der har også været plads til at gøre nogle få køb der venter på at blive lagt til salg men det må blive en anden dag for lige nu står den på afslapning 🙂 

Inden jeg ønsker jer en rigtig glædelig mandag, vil jeg gerne reklamere for en hyggelig gruppe jeg er faldet over på facebook. Den hedder “Vis mig dit retro hjem”  . Det er en gruppe hvor man kan dele billeder af sit eget retro hjem eller blot finde inspiration i alle de smukke billeder folk har delt af deres hjem. Gruppen er en lukket gruppe og du skal derfor søge om medlemsskab for at kan se og dele billeder.

Rigtig god mandag aften til jer alle. Håber I har tid til at gøre det I har lyst til <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *