2016-07-10 08.34.39

WAUW hvor var det bare en fed dag på bagagerumsmarked i Aalborg, i går. Vi havde heldigvis rigtig mange der kiggede, roste vores stand og handlede, på trods af de regnbyger der kom. Vi solgte også en del af vores ynglings ting. Fx en lampe fra Søholm, en ugle-lampe, træ-ananas og ølkasser.

2016-06-26 08.39.292016-04-12 15.15.432016-06-29 19.14.012016-06-29 18.43.45

De fleste gik der fra med en god handel, synes vi. Nogle få stykker var dog utilfredse med vores priser. Jeg vil derfor forklare lidt nærmere her om hvorfor vores priser er som de er.

Det hele handler om udbud og efterspørgsel. Det er rigtig svært for os at finde tingene rigtig billigt (faktisk bare at finde tingene) og dermed også sælge det billigt. Derudover vil vi ikke bare forære tingene væk. Vi bruger utrolig meget tid på at besøge diverse genbrugsbutikker, loppemarkeder, private og handle via internettet, og ofte må vi gå tomhændet hjem. Enten fordi der ikke er noget af interesse, fordi prisen var den pris vi vil sælge det for eller fordi tingene er i for dårlig stand. Vi elsker jagten på de fede ting og at gøre en god handel, men det er langt fra vi tjener på alle tingene. Ofte drejer det sig om et par håndøre per ting. Nogen vil måske sige det er fordi vi er for dårlig til at handle, vi mener selv det er fordi vi prøver at holde prisen på et rimeligt niveau. Det bedste var hvis vi kunne fordoble prisen på tingene, så fx vores rejseomkostningerne var dækket og der var til nye vare, men det er faktisk sjælendt at det kan lade sig gøre.

HipLiving er kun vores hobbyvirksomhed og er langt fra at give overskud. Vi har nogle ting der er sat til en højt pris men det er ofte de ting vi selv er rigtig vilde med og hvor prisen kommer til at afspejle vores begejstring for varen, dette kan vi selvfølgelig blive bedre til. Vi begynder dog at få flere kontakter inden for branchen som gør det nemmere for os at finde nogle gode vare til fornuftige priser. Som vi sagde mange gange ude på markedet: “Vores priser er kun til at tage udgangspunkt i. Vi er til at handle med”. Så spørg endelig om den bedste pris og vi vil forsøge at finde et sted hvor både du og vi er glade 🙂

Jeg håber dette kan være med til at give jer en forståelse for, hvorfor vores priser er som de er.

kh p

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *