eller toilettet for de højrøvet som vi ynder at kalde det fordi det bogstaveligt talt er et “højt toilet” grundet faldstammen. 

Toilettet står præcis som da vi overtog huset. Så lige nu er det meget mørkt grundet de brune fliser og loftet af træ. Det har vi dog tænkt os at lysne op med en omgang maling til både loftet og fliserne.
Derudover har vi tænkt os at lave det til et utroligt sjovt toilet med udgangspunkt i temaet tronen så hvidt og guld som denne stol 

Jeg havde tænkt at det kunne være sjovt at male loftet guld farvet eller væggene rundt om toilet men af frygt for at det blev for vildt og ville tage for meget af lyset,  blev ideen droppet igen.

Her er nogle bud på hvad vi i stedet synes kunne være sjovt at få ind på vores toilet 


Tom Dixen

Prikken over i’et ville være at finde et ældre skilt med teksten “tronsalen” eller noget lignende men det godt nok svært at finde. Så måske må vi nøjes med noget lignede billedet ovenover.

Uanset hvad, kan vi prøve alt muligt sjovt af i vores lille projekt opfriskning af toilettet, fordi om en del år skal det alligevel igennem en gennemgribende renovering sammen med bryggerset. 

Det eneste der sætter grænser for vores fantasi er økonomien. Det kunne derfor være dejligt at vinde gavekortet til Silvan. Du kan hjælpe os med dette lige her 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *