Var jeg ude på loppejagt. Det startede i fredags efter arbejde, hvor jeg kørte afvej Abbé Pierres Klunsere men jeg fandt kun én enkelt ting. Her skal man virkelig være med i spurten om de gode ting fra morgenstunden.

Lørdag havde Kim travlt med vores spisebords projekt, vi selvfølgelig vil skriver mere om senere men det drejer sig om en ordentlig stak sildebensparket stave der skal renses for tjære. Jeg tog derfor på en længere loppejagt i de lokale genbrugsbutikker. Jeg fandt nogle enkelte fede ting. Jeg vil derfor tage det i mig igen at man ikke kan gøre sig et godt køb om lørdagen i genbrugsbutikkerne 🙂

Søndag tog vi på loppejagt i Randers. Vi besøgte Lindquist Antik og Trend marked. Her fandt vi os nogle rigtig gode ting til privaten. Vi var også ved et par private hvor vi gjorde os nogle enkelte køb vi vil tage med i Gigantium d. 22. og 23. oktober. Vi håber at vi ses der 🙂

 

kh p

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *