August måned er en dejlig måned i Nordjylland, hvis man er til Antik- og Retro markeder.

Torsdag den 3. august starter Løkken antikmesse nemlig. En messe vi har besøgt et par gange før og varmt vil anbefale. Det er stedet, hvor du kan finde noget af det du mangler til din samling eller bare lade dig inspirere. Der er alt fra de rigtig gammel møbler, til Retro stilen, glas, bestik, porcelæn og alt det der imellem. Jeg har været heldig bl. a. at finde noget til min Blå Eld samling. Det er ikke en stor messe men en rigtig hyggelig en. Det eneste minus er at det koster at komme ind. Om torsdagen er der desuden kræmmermarked ned langs gågaden i Løkken. Vi plejer at starte ved antikmessen, gå ned igennem gågaden og kigge derefter slutte af med en god frokost på en af de mange gode caféer på torvet.

Fredag den 4. august starter Skagen Antik, Kunst og Retro marked. Det foregår i en stor hal men antallet af udstiller, synes jeg, har været svingende. Første gang vi besøgte markedet, syntes vi det var rigtig stort, med mange gode stande med okay priser. Ikke billige men rimelige. Anden gang virkede det mere tomt og langt imellem det vi søgte efter. Jeg besøger det helt sikkert også denne gang og håber det bliver en god oplevelse. Sidste gang fandt vi en del gode lamper fx Verner Panton flowerpot og noget lækkert keramik fx Hjorth. Om ikke andet får vi forhåbentlig en hyggelig tur ud af det til Skagen. Er du i området vil vi varmt anbefale dig at kigge forbi.

Fælles for begge arrangementer er at det er professionelle der står der fra hele landet. Priserne er derfor også sat derefter men tilgengæld er der kun ene gode vare der er pænt stillet op.

Rigtig god uge til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *