I dag er min sidste feriedag. Jeg sidder lige nu i sofaen og tænker tilbage på de fem uger der er fløjet afsted og på de ting jeg drømte om at nå på de fem uger.  Det har været en dejlig sommerferie, hvor vi fik set en masse forskellige byer i Danmark, besøgt en stor mængde genbrugsbutikker og brugt en del tid på at renovere kælderen. Jeg glæder mig dog til hverdagen igen, at komme tilbage til de faste rutiner, de søde mennesker jeg møder igennem mit arbejde og til at Hiplivings showroom 2.0 står klar igen.

Jeg vil ikke sige så meget i dette indlæg men i stedet dele et par billeder fra de fem uger der er gået, inden jeg går ud og laver mig en kop te, sætter en serie på og klemme det sidste ud af min sommerferie.

Rigtig god tirsdag til jer alle

Vi har gjort os en masse loppefund. Her er en lille del af dem
Billedet er taget i Skagen ved "Grenen"
Billedet er taget i Skagen ved “Grenen” 
Hiplivings showroom 1.0. Renoveringen af kælderen førte en del støv med sig.
Hiplivins nye showroom der snart står klar
Det bedste ferieminde er fra Silkeborg. En by vi helt sikkert besøger igen
Vi har fået kørt en del 🙂
Vi var et par dage på camping hos svigerforældrene der lå i Ebeltoft. En rigtig hyggelig tur og by.
Billedet blev taget på en af mine første feriedage. Vejret var utrolig skønt og jeg var vildt fascineret af den blå himmel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *