I går besøgte vi Stumpemarked i Herning. Nogle af jer fulgte måske med på vores instagram story og så at vi havde en rigtig god tur.

Vi fandt lidt til Hipliving som allerede er sat til salg på Instagram og facebook. Vi fandt dog mest til privaten. Jeg har forsøgt at tage et samlet billede af det alle vores køb men lyset drillede noget i går så beklager billede kvaliteten.

Jeg har valgt at præsentere vores fund i tre kategorier. Dagens fund, dagens scoop, og dagens fejlkøb.

Dagens fund

Jeg troede egentlig at dagens fund ville blive den mørkeblå lotus skål, vi længe har let efter, men da vi næsten var færdig med den tredje og anden sidste hal får jeg øje på den, i en glasmontre, og får sagt ret højt “Oh my GOD!!”. Kræmmeren, Martin fra Art F, vidste med det samme, hvad jeg talte om, den mega flotte blå eld vase signeret af Hertha Bengtsson. Jeg var godt klar over hvad klokken havde slået og at jeg ikke ville gå hjem uden denne skønne vase til min blå eld samling. Så det var kun prisen og at overtale Kim til at det var en god idé at smide så mange penge efter den. Det lykkedes ikke at overbevise Kim at en vase er så mange penge værd men Kim var også godt klar over at vi ikke kom hjem uden den 🙂 Jeg har nævnt den før men aldrig set den i virkeligheden, kun online. Jeg fandt den gennem Rörstand museets hjemmeside som har et online katalog hvor du kan se vasen lige her. Om den er så sjælden som rygterne siger ved jeg ikke men den har stor værdi for mig da det er det eneste jeg har der er signeret af Hertha Bengtsoon, kvinden bag blå eld. Det er da noget særligt 🙂

Martin fra Art F’s fine stand
Det var i denne glasmontre blandt mange andre dine ting at den stod
Det er denne smukke sag jeg taler om 🙂 Blå Eld vase af Hertha Bengtsson fra Rörstrand
En mere glad end den anden 🙂 Ej, Kim var vildt bekymret for om jeg ville tabe den af ren begejstring men den kom godt hjem

 

Dagens scoop

Er uden tvivl Kims nye ølkasse. Vi har ledt efter den længe til en stand og pris som vi kunne acceptere. I går lykkedes det. 50 kr.! Hvad siger I så? Den er nu en del af Kims samling

KB ølkasse

Dagens fejlkøb

Som I kan se ud fra billedet er jeg ret vild med blå ting. Jeg vil derfor rigtig gerne have en blå fugl til juletræet. Jeg synes altid det er svært at vurdere, hvor gammel julepynt er men var ret overbevidst om at denne var gammel. Jeg gav 75 kr. for den, hvilket er okay. Indtil jeg ser dens hale er limet på og den egentlig er flækket i halen. Jeg så den kun fra den ene side. Virkelig æv æv men ene og alene min egen skyld da jeg skulle have tjekket den selv.

Her ses reperationen
Her ses den fra den side jeg så den fra da jeg købe den

Det var alt, hvad jeg havde på hjertet fra denne tur

Rigtig god søndag aften til jer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *