Kender I den følelse med at tiden går rigtig hurtigt og den ene dag tager den anden uden man selv føler at man kommer nogle vegne ?

Sådan har de sidste par måneder føltes her hjemme. Vi har løbet hurtigt men mange af vores projekter er gået frem i snegle fart. Desuden er vi tidsoptimister der tror vi kan nå det hele på den halve tid. Det kan vi selvfølgelig ikke og det er gået ud over at få sat de nye ting til salg og at få styr på showroomet. Showroomet der lige nu er et stort rod, hvor jeg ikke har lyst til at tænde lyset. For gør jeg det ser jeg også alt det støv fra køkkenprojektet der har lagt sig som en større rengørings opgave til os.

Showroomet
Indkøb der venter på at blive pakket ud

Køkkenprojektet skrider dog langsomt frem. Vi er så småt ved at få flyttet alle ting fra kælderen op i stuen igen og få styr på de små ting vi selv kan lave som fx at få sat lister op igen. Tidsplanen er dog skredet for flere uger siden og ingen projekter uden små forhindringer undervejs, hvilket vi må sige at have mødt.

Ferien står for døren så mon ikke vi får mere tid og ikke mindst energi til at få styr på vores hjem og de nye vare til showroomet. Jeg håber det..

God søndag til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *