Vi er tit blevet spurgt efter om at vi ikke skal deltage på et marked, om vi ikke skal have en webshop eller om vi ikke skal have en rigtig butik. Vi er rigtig glade for, at mange af jer synes at vores ting er så interessante at I gerne så dem på et marked, i en butik eller webshop og jeg vil ikke afvise at det vil ske en dag men der er vi slet ikke nu.

Hipliving er en hobby for os. Vi elsker at være på skattejagt for at finde nye spændende ting og det er helt sikkert blevet nemmere og sjovere når tingene kan stå i vores eget lille hjem eller komme til salg i vores lille showroom i vores kælder. Vi ønsker ikke at investere for meget tid i det administrative der vil følge med en butik eller en webshop, vi bruger allerede meget tid op at tage billeder og sende ting afsted. Vi synes det har været rigtig hyggeligt at deltage på diverse markeder, møde jer og se jer gå fra vores stand med et smil på læben og en pose fyldt med gode sager til gode priser, synes vi selv. Når det er sagt så går der utrolig meget tid med at pakke ned, pakke ud og pakke ned igen. Sætte priser på og vaske tingene af så de er præsentabel. Det er hårdt mandag morgen når man har et fuldtidsarbejde der kalder. Kim arbejder som bygningskonstruktør i en virksomhed i Aalborg og jeg selv er psykolog i Brønderslev kommune. Vi brænder begge to for vores arbejde og lægger mere end 37 timer i vores job lige nu fordi vi har rigtig travlt men også fordi vi kan da vi ikke er afhængige af børn der skal hentes eller noget andet.

Vi bruger derfor Hipliving som en måde at koble af på efter en lang dag på job og på nuværende tidspunkt ønsker vi ikke at det skal være anderledes. Vi er desuden vildt dårlig forretningsmænd. Vi handler og sælger med hjertet og for os betyder det mere at kunne gøre et godt fund og sælge det til en god pris for jer så I også er glade og tilfredse end at kunne tjene stort på det. Vi gør intet af det her fordi vi mangler penge eller kan se en guldgrube i det. Vi gør det fordi vi synes det er sjovt og hyggeligt. Vi nyder at tage på tur samen for at gøre gode fund og bagefter se om I kan se det samme i de ting vi finder som vi selv kan. Jeg elsker at skrive mine tanker ud til jer her inde eller dele et godt tips. Vi elsker at dele DIY guides og renovere ting og give dem et nyt liv og det er noget af det vi har brugt de seneste par dage på.

Lampen og stolen er til salg på vores instagram og facebook side.  Vi vil snarest dele en guide til hvordan du kan give dine genbrugsfund et nyt liv uden det tager for meget af din tid eller koster dig for meget.

Jeg håber I har lyst til at blive ved med at følge og handle med os, også selvom det kun er en hobby for os og derfor ikke er så nemt som, hvis vi havde vores egen butik/webshop.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *