I morges vågnede jeg, træt og skuffede over vores sidste besøg, hos en privat loppesamler, i går. Han var ellers en super flink herre der gerne ville vise sine fine ting frem, men han ville ikke sælge. I hvert fald ikke endnu.  

Jeg foreslog derfor Kim at vi tog til Løgstør og besøgte igen igen brug. Kim var frisk og vi fik hurtig planlagt ruten med flere stop undervejs.

Lige nu er vi på vej hjem efter besøg i flere fine butikker, men uden de helt store fund. Vi har dog forsynet os med slik og burger, så den kedelig madpakke blev hurtigt valgt fra😂 

Det bedste ved dagen var Skave nedbrydning. Nøj et fedt sted, med mange fine ting vi godt kunne bruge til huset. De har også nogle enkelte loppeting. Det bedste er at ejerne, Steen & Lisbeth, er super flinke, til at handle med og yderst snaksaglig. 

Årsagen til at turen også gik til Skave er, at vi længe har drømt om at lave vores eget plankespisebord. Vi har bare ikke haft pladsen til et stort spisebord før nu. Desværre er de planker vi godt kunne tænke os, til bordet, næsten ikke til at opdrive til en fornuftig pris. Vi lod os derfor inspirerer af Lise & Michael, fra nybyggerne, der lavede et spisebord ud af planker i sildebenslook. 

Vi har derfor valgt at gå All in og lave et spisebord af et ældre genbrugsgulv af sildebensparket i eg. Dette smukke ældre gulv, fik vi få hos Skave nedbrydning. Stavene er desværre godt klistret ind i tjære, men vi tager udfordringen op og tror på at vores spisebord bliver legen. . wait for it.. dary 😎

Rigtig god uge til jer alle 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *