HipLiving er opstået på baggrund af Pernilles passion for retro ting og for Kims sans for renovering. I dette indlæg har Pernille og Kim derfor beskrevet lidt om deres forskellige interesser.

Pernille, Hip Living
Pernille, HipLiving

Min passion for retro ting opstod for nogle år siden, hvor jeg sad i min lejlighed fyldt med ting fra Ikea uden nogle særlig personlige- eller unikke ting. Jeg følte virkelig at jeg manglede noget i mit hjem. Efter at have set Skattejægerne på DR1,  fandt jeg ud af, hvad mit hjem manglede. Jeg var hook’ed efter de unikke og særpræget ting der blev vist. Det var præcis det mit hjem manglede.

2014-07-03 09.36.58

Et af mine første køb var bøjlerne her og radioen på billedet nedenfor. Alle tingene var købt hos en butik Retroriet, der desværre ikke eksistere mere.  Lige siden er det gået stærkt. Min kærlighed faldt på blå ting, bl.a. skønne blå West Germany vaser.

Radio

Ved et besøg hos Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen der ejer Lykkegård, blev jeg præsenteret for det svenske stel Blå Eld, fra Rörstrand, som efterfølgende blev til et stel jeg begyndte at samle på. Besøgene hos Lykkegårds skønne marskandiserbutik førte også til at jeg selv havde et par korte medvirkende i Skattejægerne på DR1.

2015-01-16 06.26.39
Billedet er print screen fra DR.DK
2015-01-16 06.26.29
Billedet er print screen fra DR.DK

 

 

 

 

 

Jeg har siden været på diverse markeder og messer samt besøgt de mest fantastiske butikker, hovedsageligt i Nordjylland og Midtjylland. Den viden jeg har opnået vil jeg gerne dele med jer, her på bloggen ligesom jeg gerne vil vise jer nogle af vores ynglings fund. En del af vores skønne fund kommer også til salg gennem HipLivings Facebook og Instagram Instagram side.

Pernille, HipLiving

 

Kim
Kim, HipLiving

Min interesse for retro ting opstod først rigtig efter at jeg mødte Pernille. Jeg havde været til diverse loppemarkeder, men mit hjem bestod, ligesom Pernilles, af nyindkøbte møbler og kun få personlige ting. Sidenhen er min passion vokset og jeg har bl.a. købt en ældre plakat, bankboks, stor kaffedåse og whisky glas. Min stil adskiller sig fra Pernilles ved at være mere industriel/rå og så er jeg blevet rigtig glad for designting, især møbler og lamper, hvor Pernille er mere til de skæve og finurlige ting.

2015-08-02 21.52.57            2015-08-09 14.04.46

Jeg står hovedsageligt for at finde gode ting vi kan sælge videre til jer og for at renovere smukke møbler, du efterfølgende også har mulighed for at købe. Mit bidrag til bloggen vil hovedsageligt være tips og idéer til dine DIY projekter, hvor jeg vil dele ud af min håndværkersnilde jeg har tillært mig gennem mange timers arbejde ude i værkstedet med bl.a. min far. Jeg har ikke en håndværkeruddannelse og det behøver du heller ikke at have for at kunne følge mine DIY guides. Jeg vil hjælpe dig godt på vej, men hvis du ikke har modet på DIY projekter, kan du også købe de ting jeg har renoveret på Facebook og Instagram Instagram

Kim, HipLiving