Et sted jeg fik anbefalet af en bekendt men ikke fået besøgt endnu er Retroworld. 

Retroworlds Lovebus på markedet “et godt fund” i år 2016

Retroworld er et sted hvor du kan tage en overnatning og hver torsdag har de åben til de der gerne bare vil tjekke stedet ud og spise god gammeldags mad.

Ud fra billederne på deres hjemmeside og facebook, er der virkelig tale om et sted fyldt med retro. Stedet virker som en tidslomme hvor alting er gået i stå for flere år siden. Jeg har ikke levet i 60’erne eller 70’erne men jeg kan genkende en del af tingene fra mine bedsteforældres hjem fx sengene der er vist på billedet. Det bragte mig fuldstændig tilbage til mine mormor og morfars hjem, hvilket kun fremkaldte positive og dejlige minder frem. Det er en af årsagerne til at jeg er glad for retro, altså de gode minder retro- ting kan fremkalde hos mig. Derudover synes jeg det er fantastisk med alle de farver og (blomster)motiver tingene havde den gang, som også er begyndt at kunne ses i de ny produceret ting.

Jeg har stødt ind i Retroworld før eller nærmere deres “Lovebus”. Bussen var nemlig med til loppemarkedet “Et godt fund” i Fredericia, hvilket var noget af det fedeste ved det marked! Det er også der billedet, øverst i indlægget, er taget fra.

Jeg håber snart at få mulighed for at besøge Retroworld. Har I været der hører jeg gerne om det er et besøg værd, hvilket jeg pt er ret overbevidst om det er 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *