Jeg kiggede lige “projekt køkken #5” igennem og WAUW sikke en forandring og så kun på lidt over en uge!

Entréen d. 20. april

Entréen d. 30. april

Jeg kan bedre forstå den fysiske træthed jeg mærker hos os begge- nu jeg kigger tilbage. Vi har haft så travlt med at se frem mod d. 2. Maj, hvor alt skal være klar til gulvfolkene at jeg tror vi i farten, har glemt alt det vi har udrettet. Jeg er virkelig stolt! Der er skønhedsfejl at se men ift at nogle af tingene er første gang vi har prøvet det selv, er jeg virkelig glad for resultatet.

Køkkenet d. 20. april

Køkkenet d. 30. april

Vi har fået lavet el i dag og er i gang med at male endevæggen.

Der er også kommet vindue i væggen mellem spisestuen og den nye gang

Trappen er også blevet færdig. Så nu mangler bare et gelænder.

Det helt mærkelig vi er kommet så langt. Mine tanker er dog helt med på det for før tænkte jeg på næste sted der skulle have en omgang spartel eller maling til nu, hvor mine tanker mere er på indretning af køkkenet.

At vi er kommet så langt vil I også kunne mærke for det betyder mere fritid til Hipliving. Så følg med her og på Instagram/Facebook

Rigtig god uge til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *