Det lige gået op for mig at mit blog indlæg “Projekt køkken #4” aldrig blev lagt op så I kunne læse det. I får derfor både status 4 og 5 på samme tid i dag.

Det går rigtig godt her. Vi har helt vildt travlt da vi har ni dage tilbage til at nå at blive helt færdig. Som i helt færdig.

Det har også gjort at jeg i onsdags glemte “onsdags anbefaling”, hvilket jeg kom i tanke om torsdag og besluttede fredag at det må udgå denne uge så der for første gang i 11 uger har der ikke været onsdags anbefaling. Det alligevel godt klaret! Jeg aner faktisk ikke hvad der sker i denne weekend for det eneste jeg har i hovedet er at vi skal nå en hel vild masse spartel arbejde.

Siden sidst er følgende sket:

Muren er færdig indvendig og godt i gang med vores udvendige trappen

Vi er færdig med at bygge vægge og kasser op.

Og så har vi også solgt vores drivhus

Drømmen er nemlig noget helt andet. Men det må I høre om en anden dag. Rigtig god weekend til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *