Hvis jeg skulle finde et ord der beskriver den sidste uges projekt køkken vil det være “støv”. Vi har knoklet og knoklet for at få revet ned og bygget op igen og de processer generere altså en del støv.

Jeg synes vi er nået rigtig langt, takket være alt den hjælp vi har fået af venner og familie.

Tre højde punkter fra denne uge

Opbygning af vægge

Denne uge har stået på opbygning af de to “nye vægge i køkkenet. Den ene er af gips og mur mens den anden er ren murværk. Kim har derfor forsøgt at mure dørhullet til gangen til. Jeg synes han har klaret det rigtig godt! Han er ca halvvejs nu så planen er at resten bliver muret op i dag.

Gipsvæggen skal der trækkes rør til nyt el før den lukkes helt til igen, hvilket forhåbentlig bliver denne weekend.

Gulv

Vi har fået fjernet det gulv der lå då vi købte huset og er næsten færdig med at montere gulvsponplader på det gammel plankegulv så det nye gulv bliver lagt stabilt og forhåbentlig uden for mange ujævnheder. Kim har også fået udskiftet de dårlige planker.

Mad på grillen

Der fungere egentligt meget godt at bruge grillen til at lave mad på. Vi har holdt det simpelt med pizza og popcorn. Jeg vil dog ærligt sige at det har været en utrolig kold uge og fysisk hård uge så vi har et par gange spist rugbrød til aften eller inviteret os selv på mad hjemme hos vores forældre.

Alt i alt går det meget godt. Vi holder stadig Hipliving kørende og jeg forsøger at lægge nye ting til salg og besvare henvendelser så hurtigt som muligt. Vi leder også selv efter ældre ting til indretningen. Bl.a. har vi fundet et ældre vindue og en ældre ramme ind til videre.

Jeg har forsøgt at lave en lille video, ud af alle de billeder jeg har taget den seneste uge. Jeg håber I kan se den, da vi tidligere har haft udfordringer med at dele videoer her inde.

Det var det jeg havde på hjertet i dag. Rigtig god påske til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *