Vi har planlagt dette projekt længe men den sidste uges tid er det gået rigtig stærk.

Sidste weekend begyndte vi at hente materialer og pakke ting ned. Vi søgte efter nogle af materialerne på DBA og guldoggratis, som er guld værd i et gør det selv projekt. Vi fandt bl.a. noget træ og nogle mursten vi skal bruge.

De efterfølgende dage brugte vi på at pakke hele stueetagen ned. Vi blev færdig fredag aften med at pakke de sidste ting ned i køkkenet. Sent fredag aften gik vi så i gang med at rive ned.

Vi er selvfølgelig løbet på nogle udfordringer eller ting der ændre lidt vores plan men vi er rigtig godt på vej. Takket være gode hjælper er vi nået længere end forventet.

En af vores venner kom med en skide god idé til at få mere lys ud i gangen som bliver helt lukket af. Idéen indebære et ældre vindue med sprosser som vi derfor er på udkig efter nu. Har du et eller kender du nogen som kender nogen der har et vindue du tænker vi kunne bruge så kontakt os meget gerne

Du kan følge med på vores Instagram storie, hvor vi deler lidt billeder undervejs som fx billedet ovenover.

Undskyld til jer der ikke interessere jeg for projekt køkken. Jeg lover jer at I morgen vil det også handle om andet end renovering. Planen er nemlig at jeg vil tage jer med til åbningen af Lykkegård i Tversted. Rigtig god weekend til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *