Vi har brugt weekenden på tre forskellige loppemarkeder. I går var vi på bagagerumsmarkedet i Aalborg. Her fandt vi en stol til os selv og en lampe der kommer til salg i løbet af i dag. 

Vi sluttede dagen af til et hyggeligt loppemarked hos Mads og Jens (Lykkegård) i Tversted. Lykkegård har tradition for at holde et loppemarked der indikerer at sommersæsonen er slut. Vi fandt desværre ikke noget der fristede til dette marked. 

I dag har vi været til lopper på havnen i Aalborg. Rigtig fint marked men vi fandt igen ikke noget,  desværre. Eller vi fandt et fint lille bord men som underligt nok ikke var til salg. Derudover fandt vi tre andre ting men priserne var alt for høje. Jeg vil ikke som privatperson købe det til de priser og vi lod det derfor stå. 

Vi OPKØBER derfor meget gerne ting! Så har du nogle ting eller kender du nogen der har noget de gerne vil sælge, så tag et billede af tingene og send det til kontakt@hipliving.dk 😊

Som trøst ovenpå en sløj loppe-weekend købte jeg derfor en del lækker kvalitets chokolade fra Aalborg chokoladen og bladet RETRO jeg vil hjem og slappe af med, samme med en god kop te😊 

Rigtig god søndag til jer 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *