Jeg læser en del blogs. Nogle har med retro at gøre andre slet ikke. Én af dem jeg ynder at læse og følge er Sneglcille, hvor Cecilie Falgren Rubini står bag. Cecilie har et koncept der hedder “Søndagsanbefalinger”, hvor hun kommer med anbefalinger til, hvad man kan lave på en søndag, hvilket jeg synes er en rigtig god idé.

Jeg har derfor besluttet at forsøge at lave et lignende koncept, blot om onsdagen. Her vil jeg komme med anbefalinger til, hvad man kan lave resten af ugen der på en eller anden måde har med retro eller loppefund at gøre. Det kan fx være et hint om loppemarkeder i weekenden. Jeg håber I vil tage godt imod konceptet.

Sneglehytten

Cecilie Falgren Rubini står også bag denne blog og instagramprofil sammen med hendes mand. De giver et indblik i deres renovering af deres smukke ældre hus i Hornbæk. Det er utrolig spændende og hyggeligt at følge deres renoveringsprojekt og jeg kan virkelig genkende meget af det de skriver fra dengang vi gik i gang med vores hus. Nu håber jeg de kan give lidt inspiration til indretning af køkkenet, som jeg drømmer om skal være vores næste projekt

Skattejægerne på DR 1

Jeg har nævnt det før, men jeg synes det ret hyggeligt at se skattejægerne på DR 1. Det bliver vist i aften kl. 20:00 ellers kan man se de tidligere afsnit her

Nybyggerne på TV2

I går startede den nye sæson af Nybyggerne på TV2. Det bliver sendt hver tirsdag k. 20:00 ellers kan du med TV2 PLAY se gårdagens afsnit eller smigpræmieren på næste uges afsnit. Jeg har set de første sæsoner og har derfor også planer om at følge med i denne.

Blå Kors

Jeg er vild med Blå Kors og det arbejde de gør for udsatte. Jeg har nævnt dem mange gange før men jeg er mega vild med deres koncept og så de generelt et godt niveau af ting i deres genbrugsbutikker, der ofte er et besøg værd.

Jeg håber du kunne lide denne første omgang af onsdags anbefaling.

kh p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *