Denne uges Onsdags anbefalinger er alle anbefalinger til noget du kan tjekke ud online. Med undtagelse af den første anbefaling, er det også muligt at gøre sig nogle gode køb online. Rigtig god fornøjelse.

Markedslisten

Trykker du på linket åbner du en PDF fil der giver dig adgang til online versionen af Markedslisten 2018!. Det er en utrolig god liste at have med sig på sin loppetur. Det er nemlig et hæfte fyldt med spændende loppemarkeder landet over. Listen over loppemarkederne er inddelt i måneder, hvilket gør det nemt for dig at tjekke ud, hvilke loppemarked der lige præcis i den måned du gerne vil på loppemarked i. Den er dermed rigtig god at planlægge en loppetur ud fra eller se om der er nogle gode loppemarkeder den måned man har lagt sin ferie i, fx.

Aalborg Auktionshus

Jeg synes ikke det er så tit de afholder auktioner men når de gør, har de ofte rigtig mange fine ting på auktionen. Min oplevelse af Aalborg Auktionshus er at de nøje udvælger, hvilke ting de vil have med på deres auktion. Fx har jeg aldrig set dem sælge “Indbo ting”, som AAH auktioner ofte gør. Aalborg Auktionshus afholder auktion mandag d. 19. marts med eftersyn på søndag, altså d. 18. marts. Vi overvejer at se, om der skulle være noget for os. Du kan kigge i deres online katalog her,  hvor det også er muligt at aflægge online bud.

Simply_Ceramics

Er en utrolig fed Instagram profil, hvis man er vild med keramik. Her kan du se utrolig smukke keramik ting, oftest vaser og er du heldig bliver noget af den skønne keramik sat til salg, men du skal være hurtig for det går stærkt da over 1800 følger Simply_Ceramics.

Dba – den blå avis

Jeg er vild med dba. Jeg bruger ofte deres side til at tjekke om der er lignende vare til salg. Er der det, sætter jeg altid prisen på vores vare lavere, da man skal huske at de ting man ser på dba, ikke er solgt. Dermed kan man ikke regne med, at få de priser for sine ting, som tingene står til på dba. Derudover er dba også et rigtig godt sted at søge efter de ting man står og mangler. Jeg tror efterhånden at du stort set kan finde alt der inde. Dba har gjort det nemt for dig at gemme dine søgninger, så du en anden gang, let kan anvende din søgning igen. For jo mere specifikt du søger, jo lettere vil det være for dig at kigge de mange annoncer igennem. Det kan derfor være en god idé at gemme dine bedste søgninger. Sidst men ikke mindst, anvender vi også dba til at sælge/annoncere for enkelte af vores ting. Du finder vores annoncer på dba her

kh p

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *