Sidste onsdag præsenterede vi et nyt koncept, her på bloggen “Onsdags anbefalinger”. Konceptet er meget simpelt. Hver onsdag vil vi komme med en række anbefalinger der har noget med lopper eller retro at gøre.

Nybyggerne rykker ud

Er et tv-program, der sendes på TV2, tirsdag aften efter programmet Nybyggerne. Medvirkende i programmet er Lise og Michael, vinder af nybyggerne i 2016. I dette program rykker de ud og laver en hemmelig make-over af et rum med personens pårørende. Det et meget kort program på kun 20 min. Det kunne godt have været lidt længere, hvis du spørger mig. Det er nemlig et rigtig hyggeligt program takket være Lise og Michaels personlighed. Vil du gerne se mere til Lise og Michael kan du følge dem på Instagram eller via deres blog.

Markedskalenderen

Vi har nævn den før og gør det gerne igen. Markedskalenderen er et rigtig godt sted at få overblik over loppemarkederne i nærheden af dig i dag og flere dage frem. Vi bruger den især, hvis vi gerne vil prøve nogle andre markeder end vi plejer eller skal planlægge en lidt længere loppetur.

Takenow

TakeNow er et koncept, hvor man lejer en plads til sine ting men uden selv at stå der og sælge dem. Jeg har været i to af deres butikker, den i Aalborg og den i Sabro. Indtil videre har ingen af dem skuffet. Besøger man butikkerne med jævne mellemrum er der også mulighed for at gøre et godt fund. Pris og stand varierer dog meget

Guld og Rod

Guld og Rod er det samme koncept som TakeNow. Guld og Rod har fem butikker. Jeg har besøgt en del af dem og må erkende at deres udvalg og antallet af fyldte hylder varirer godt nok meget. Jeg vil dog samtidig sige, at vi har været rigtig heldigt, at gøre nogle gode fund her.

kh p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *