Nogen af jer har måske allerede påskeferie mens andre venter på at kalenderen siger at helligdagene er her. Uanset hvad, er det en uge der er fyldt med loppemarkeder rundt omkring og hvor (genbrugs)butikkerne har ændret åbningstider så være lige opmærksom på dette, hvis du planlægger en lopptur. Denne uges anbefaling indeholder både noget til jer der har fri og mulighed for at komme på loppemarked og noget til de af jer der ikke har fri men som kan følge med hjemme fra sofaen efter en endt arbejdsdag.

Loppemarked i Forum

Jeg har nævnt dette marked før men jeg synes virkelig det er værd at nævne igen. D.29. og 30. marts er der nemlig loppemarked i Forum og ud fra de billeder jeg har set, virker det som et rigtig godt loppemarked. Jeg drømmer stadig om, at Hipliving engang er repræsenteret på dette loppemarked. Jeg tror nemlig vores ting vil falde i god jord her også.

Lopper på havnen

Lopper på havnen i Aalborg er et lille hyggelig loppemarked der afholdes for første gang i år, søndag d. 1. april (ingen aprilsnar).  Vi har besøgt det før og det er et marked, hvor der er god mulighed for at gøre et godt fund. Markedet er perfekt at slå sammen med en omgang brunch/kaffe/te hygge efterfølgende, da man trænger til noget at varme sig på efter et udendørs loppemarked denne tid af året.

Badehotellets Danmark

Badehotellets Danmark er titlen på en udsendelse, vi rent tilfældigt, kom til at zappe ind på i aftes. Programmet viste optagelser fra 1928-1932, hvilket i sig selv var rigtig sjovt at se, men havde også fokus på de historiske begivenheder der skete i denne tidsperiode og især med fokus på badehotellerne. Det blev sendt på TV2 og kan derfor kun ses på TV2play, for de af jer der har købt en bruger der.

HipLivings Instagram

Til sidst går der lidt “Ananas i egen juice” i den. Jeg vil nemlig gerne anbefale vores egen Instagram profil. Det er her tingene sker og her du får det hurtigste svar fra os. Vi forsøger løbende at dele de nye ting vi har til salg med jer her. Så er du kun interesseret i, hvad vi har af spændende ting, er det her du skal følge med. Instagram bruges nemlig som udgangspunkt kun til at sælge vores fede ting fra. Du skal dog også være hurtig for med over 1.100 følger går det nogle gange rigtig stærkt.

Rigtig god påske til jer alle

Screenshot_2018-02-19-16-19-41-1.png

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *