Min kalender fortæller det allerede er onsdag og dermed tid til en omgang onsdags anbefaling igen. Denne uge er der mest til de nordjyske følgere men også et lille hint om at du måske kan se os i dit TV i aften!

Lykkegård åbner !

På søndag (d. 25. marts) har Lykkegård i Tversted deres første åbningsdag i år. Det er næsten blevet en tradition at jeg besøger dem på deres åbningsdag. Har du ikke besøgt Lykkegård før, er det virkelig et besøg værd. De har en lade fyldt med spændende ting i forskellige prisleje, så alle kan være med. Jeg synes også at Mads & Jens, ejerne af Lykkegård, er utrolig rare at handle med. De er ærlig og reelle, hvilket jeg godt kan lide ved dem. I weekenden sætter vi rigtig gang i vores “projekt køkken”, men jeg håber at jeg kan finde tid til at kigge forbi på deres første åbningsdag da jeg virkelig gerne vil ud og kigge på noget Mads har givet mig et lille hint om. Kommer jeg der ud, deler jeg det selvfølgelig med jer, både her og på Instagram.

Skattejægerne afsnit 10 sæson 11 

Nu vi er ved Mads og Jens fra Lykkegård, så besøgte de os sidste år. Midt i vores byggerod kom Mads og Jens med tv-holdet fra DR og filmede til et afsnit af skattejægerne. Vores medvirkende kan ses i sæson 11 afsnit 10, hvilket også er det sidste afsnit af skattejægerne i sæson 11. Linket er til afsnit 9, hvor der til sidst i afsnittet er et lille indblik i, hvad der vil ske i afsnit 10. Skattejægerne plejer at blive sendt onsdage kl. 20:00, men jeg er meget i tvivl, om det kommer i aften da det ikke ser ud til på programmet. Jeg vil i hvert fald tænde for fjernsynet kl. 20:00 på DR1 for at se om vi skulle være med! Det er da lidt spændende!

2 grin34

Loppemarked Gigantium, Aalborg

Jeg har nævnt JH arrangementer før men jeg synes de er værd at nævne igen. I denne weekend er de nemlig i Gigantium. Vi har besøgt loppemarkedet i Gigantium en del gange før. Det har været en blandet oplevelse men ofte har vi gjort os nogle gode køb til vores egne samlinger. Jeg ved vi ikke får tid til at kigge forbi denne gang, men jeg håber I der tager der ud, får gjort jer nogle gode køb.

Rigtig god onsdag til jer alle

screenshot_2018-02-19-16-19-41-1515990455982803876.png

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *