Denne onsdag skulle I ikke snydes for en omgang onsdags anbefaling

Loppe deluxe bladet

2018-04-04 17.10.23.jpg

I forbindelse med den nye sæson af Loppe Deluxe på TV2, udkom deres andet blad i marts måned. Jeg har kigget det igennem og synes det har nogle gode inspirationssider denne gang også. Meget af det de siger der er moderne, falder lidt uden for min smag. Til gengæld findes der i bladet en del information om noget lækkert keramik, hvilket vi helt sikkert kan være med på. Bedst af alt er dog anbefalingerne af loppemarkeder landet over. Du finder bladet i de fleste større supermarkeder/kiosker. Jeg købte fx vores i Føtex.

Tradono

Er en rigtig god app du kan bruge for at søge efter en bestemt ting i nærheden af dig. Det en rigtig smart måde at se om nogen i nærheden af dig, har det du står og mangler. Den arbejder sammen med facebook og det er derfor muligt at dele dine egen salgsanonncer flere steder (i flere grupper) på en gang

Instagram

Generelt er Instragram mit ynglings sted at søge efter fine retro ting og loppefund. Der er rigtig meget inspiration at hente her. Både ift. at kunne købe fine ting men også ift. at finde inspiration til indretningen af genbrugsfund. Vi følger selv en del profiler der inde, så vi kan holde øje med om de sælger noget vi står og mangler eller for at finde inspiration til DIY projekter og indretning.

Screenshot_2018-02-19-16-19-41-1.png

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *