Kim har været ramt af en grum omgang Nældefeber de sidste to dage. Han er heldigvis i bedring. Vi har derfor brugt lørdagen  på at indhente nogle af de praktiske ting vi ikke har fået lavet i løbet af ugen.

Vi har bl.a. fået sendt nogle pakker afsted, som har ventet siden sidste weekend, inden vi kørte en tur til Lauritz. Vi havde nemlig nogle enkelte ting fra dødsboet vi var usikker på, om det kunne være nok værd til at komme på auktion. Hos Lauritz skal varen nemlig vurderes til minimum 800 kr. for at de vil tage den ind. Der var kun et sofabord vi havde i forvejen der kom over denne værdi og derfor bliver sat på auktion i løbet af næste uge. Men som jeg sagde til Kim, så havde vi jo også gemt det bedste til jer. Nogle af de lækre møbler fra dødsboet er lige blevet sat til salg på Instagram og Facebook, så kig forbi en af de to steder for at se om der er noget der kan friste dig.

De resterende møbler fra dødsboet har vi lige givet en omgang teakolie, så de nu også så småt er klar til at blive sat til salg. Hold øje med salgs siderne i morgen, for planen er at vi vil lægge en del lækre ting op til salg, ligesom de to forrige søndage.

Rigtig god lørdag aften til jer

kh p

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *