Vi har længe ledt efter et husnummer til huset. Ikke et hvilket som helst men et blåt emalje skilt. Vi har søgt i et års tid uden held. I vores søgen har vi bl.a. brugt Instagram, facebook, guloggratis, DBA og diverse loppemarkeder vi har været på.

Her den anden dag kom Kim hjem med en gave til mig. Nu kunne han ikke vente mere og købte et nyt i gammel stil.

Og det helt okay for det pynter og er billigere end de originale, selvom det et eller andet sted havde været fedest at have et originalt hængende.

Nogle gange er det at købe nyt i gammelt stil dog det nemmest og billigst og så bøjer jeg altså for mine principper. 😉

Nogle ting kan jeg dog aldrig forestille mig at købe nyt af fx Cathrine holm lotus skåle eller krenit skåle. Synes ikke looket eller designet er det samme som de originale og så længe der ikke er for stor prisforskel synes jeg jagten på de ældre er sjovest. Men man har kun et standpunkt til man tager et nye 🙂

God lørdag til jer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *