har du lige nu på Lauritz. Vi har stadig et par enkelte møbler på auktion. Jeg har også udvalgt nogle andre fede møbler der lige nu stadig er nede i en rigtig fornuftig pris, jeg synes I skulle se. Jeg har delt billeder med link her

E.W.Bach høj skænk

Farstrup teak spisestole

Sofa og lænestol i teak fra Glostrup møbelfabrik

Høj kommode i teak

Spisestole i teak fra B.S. Møbler

H.W. klein lænestol i skai og palisander

Spisebord af teak med hollandsk udtræk

Er det ikke nogle utrolig flotte møbler? Auktionerne udløber inden for de næste tre dage så du skal skynde dig at lægge et bud, hvis du gerne vil eje dem.

Havde vi pladsen, havde jeg selv beholdt de møbler vi har sat på auktion og budt på de andre. Der er det gode ordsprog “Kill your darlings” der handler om at give afkald på fx et ord eller en vending man holder meget af. Når dette ordsprog, i denne kontekst, dukker op hos mig tænker jeg mere på at skulle give slip på en rigtig fede ting som jeg er faldet for.

Vi kan jo desværre ikke beholde alt vi finder. Det var jo også af den årsag Hipliving blev til da vi manglede en “kanal”, hvor vi kunne sælge de ting vi ikke selv kunne beholde.

Det blev et lidt længere indlæg end planen var fra starten. Så jeg vil til at runde af og til sidst blot ønske jer alle en rigtig god weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *