free-clip-art-calendar-clipart

I kender sikkert den følelse af at tiden går ekstra langsomt når man virkelig går og glæder sig til noget. Sådan føltes dagene for mig lige indtil jeg fandt noget nyt at glæde mig til 🙂 Først var det kun nedtælling til at vi skal overtage huset d. 1. december.

Nu tæller jeg også ned til at vi deltager på loppemarked i Gigantium, hvilket allerede er d. 22.-23. oktober 😀 Wee hvor bliver det altså bare fedt. Vi har kun bedt om én stand men vi kan godt se at vi virkelig har alt for mange ting til at de kan være på 2×3 meter når vi ikke engang kan have det på lager her hjemme :’D  Løsningen må være at vælge ting ud og prøve at udnytte højden på vores stand også. Det nemmeste ville dog være at få foræret en ekstra gratis stand (ønsketænkning) 😛

Vi har gang i rigtig mange projekter inden loppemarked i Gigantium, hvilket er med til at tiden bare flyver afsted. Bl.a. overvejer vi, eller retter sagt min handy svigerfar og Kim, overvejer at bygge vores eget system til at ophænge lamper i. Kim og jeg har gang i at opfriske nogle af vores lamper der skal sælges, vi handler stadig lidt ind til markedet, jeg søger efter opsatser og andre ting vi kan bruge til at få vores fede sager op i højden på vores stand og vi er ved at finde ud af noget med nogle nye smarte visitkort 🙂

Sidst men ikke mindst er jeg gået i krig med at renovere denne rigtig gammel gyngehest, hvilket er et større projekt end jeg først regnede med grundet mange lag maling. Jeg håber at jeg kan nå at blive klar til loppemarkedet i Gigantitum men det har lange udsigter lige nu 🙂 Senere får jeg smidt en guide op med renovering af gyngehesten og selvfølgelig et billede af det endelig resultat 🙂

2016-10-03-16-43-59 2016-10-03-16-13-28 2016-10-03-15-56-05

kh p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *