D. 1. September 2018 afholdes der igen loppemarked hos Lykkegård i Tversted. Jeg har gennem en del år besøgt deres loppemarked og altid fundet det særligt hyggeligt og kommet der fra med nogle gode fund.

I år tænker jeg dog det bliver noget helt særligt. For vi skal for første gang prøve at have en stand på deres marked.

Jeg føler mig utrolig heldig over at vi har fået muligheden for at deltage da jeg ser det som et lille eksklusiv marked grundet de få antal stande der er. Tilgengæld er de mega store, altså standpladserne! Mads og Jens stiller nemlig hele deres gårdsplads til rådighed til deres loppemarked.

Vi er allerede i gang med at planlægge, hvilke ting vi skal have med og krydse vores fingre for tørvejr. Vi har også været ude og købe nye borde og en pavillon vi skal have med, hvis nu det skulle begynde at regne. Jeg håber også at jeg kan klemme mig ned i en af mine retro kjoler, for hyggen og stemningens skyld.

Vi har talt om at vi vil tage nogle af LykkeLiga tingene med, i håbet om at forhøje indsamlingen, som jeg nok snart skal skrive en status på. Så der har I altså muligheden for selv at tjekke tingene ud.

Det er simpelthen så spændende at se, om vi overhovedet kan få solgt noget på det marked; hvordan vejret bliver og hvor mange der kommer.

Vi håber der kommer mange for så er det sjovest. Del derfor gerne infoen om Loppemarkedet på Lyklegård d. 1. September fra kl 11-17, med dem du kender der har interesse for retro og loppeting.

Vi glæder os til at se jer til en utrolig hyggelig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *