I går var vi ude til loppemarked ved Abbè Pierres klunser, der er lidt uden for Aalborg på landet tæt ved Tylstrup. Det er flere måneder siden vi sidst var der. Der var ikke så mange af de gavede kræmmer i går så der var gode muligheder for at få nogle gode ting med hjem. Der var dog en mand, som altid står der og som vi har set flere andre steder fx i Hune og i Løkken. Han fik den flotteste sofa med hjem for 600 kr! Virkelig et scoop jeg gerne ville have gjort mig. Den var i der flotteste grå betræk og med de fineste armlæn og ben i teaktræ. Hvor jeg skule stille den ved jeg ikke men den var bare så flot! Det skulle ikke undre mig at han sender den på auktion og får over 3.000 kr for den. Måske nærmere 5.000 kr for den var virkelig flot og kunne godt have været noget dansk design. 

Vi fik selv et par enkelte ting med hjem. Nogle rammer, to hyacintglas, en citronpresser og en skål fra Lyngby. De blegner dog ved siden af den sofa. 

Der er meget skræmmel ude ved Abbè Pierres klunser men der er stadig fine ting der ude. Fx syltekrukker, glas og sjove nips. De har åbent i dag så du kan stadig nå at kigge forbi. Ellers har de åbent den første fredag og lørdag i måneden. 

I morgen er der også en del loppemarkeder i Aalborg. Fx på Louises plads og lopper på haven. To mindre men hyggelige loppemarkeder. Der plejer også at være bagagerumsmarked ude på dyrskuepladsen men på nettet står der det er aflyst grundet DGI landsstævnet, hvilket jeg troede var slut. 

Rigtig god loppe weekend til jer 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *