For på lørdag er der nemlig stumpemarked i Herning.

Det er et af de største kræmmermarked jeg har besøgt. Vi skal derud og forhåbentlig finde og købe, alt efter prisniveau, ting til vores egen samling og til julegaver. Vi har ikke de store forventninger om at gøre mange køb til hipliving da det er et kræmmermarked og priserne derfor er derefter.

Vi har besøgt det før og det har ikke skuffet endnu. Det en lang køretur for os og det koster 80 kr at komme ind men jeg synes det er det hele værd. Det er virkelig en stor oplevelse at se så mange lækre ting samlet et sted.

Jeg har samlet nogle gode råd til jer, der ikke har været der før

  • Kom i god tid. Køen for at komme ind bliver tidligt og hurtigt rigtig lang. Det er derfor en rigtig god idé at have købt indgangs billetterne hjemmefra.
  • Rygsæk, gode poser/net og evt en trækvogn. Der er flere store haller fyldt med ting. Der kan derfor hurtigt være langt ud til bilen med sine køb.
  • Mobilepay og kontanter. Det en rigtig god idé også at have kontakter med. En del kræmmere modtager ikke mobilepay. Vores oplevelse er at der er flere og flere der tager imod mobilepay men det er altså ikke alle. Brug derfor mobilepay når du kan for der er hurtig lang kø til hæveautomaten, du i øvrigt finder ude ved indgangen.
  • Det en god idé at have en god madpakke med, snacks og masser at drikke. Et godt tip er at tage den med ro og holde små pauser mellem hallerne. Dit hoved har brug for det med alle de indtryk.
  • Håndsprit og hovedpinepiller er godt at have i tasken. Der er mange mennesker og dermed meget støj.
  • Ordentlig fodtøj – du får gået nogle kilometer.
  • Ser du noget du kan lide så forsøg at forhandle dig frem til en god pris for dig og slå til. Overvejer du det for længe risikerer du at varen er væk når du vender tilbage. Det kan også være svært at finde standen igen da de minder meget om hinanden.

Rigtig god fornøjelse til jer der skal derud. Vores tur kan I følge på Instagram da vi vil opdatere jer ved løbende at dele billeder og videoer i instagram historien til jer. Præcis ligesom som sidste gang vi var afsted😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *