Hvis jeg altså skulle vælge mellem de to store danske møbeldesignere 😊  Det er selvfølgelig Hans J. Wegner og Arne Jacobsen jeg tænker på. Der er bare noget særligt over deres design og historien bag. Det er svært at sætte ord på, hvad det er der gør deres design så fede, men en ting er sikket. Jeg synes deres designs er af virkelig høj kvalitet. Det er nemlig tydeligt at mærke at der er valgt matetialer af høj kvalitet når man røre ved dem.  Jeg vil I dette indlæg gerne dele nogle af mine ynglings fra de to møbeldesigner (billeder lånt fra Google, Lauritz og Habengutt).

I går købte jeg denne syver stol i teak hos Habengutt i Hjørring

Jeg købte også bogen om Arne Jacobsen i genbrugsen  😊 

I dag tager vi ud og kigger på de to syver her. I bogen læste jeg at syveren oprindeligt var med armlæn og først senere blev produceret uden. En sjov info synes jeg 😊 Jeg læste også at det oprindelig modelnavn til syveren var 3107 

men en syver i teak med armlæn står stadig højt på min ønskeliste. Er den ikke bare fed?  😀

Wegners bamsestol står også højt på ønskelisten men det er prisen godt nok også 😊

Andre fede design fra de to er svanen,  påfuglen og syveren som kontorstol 😊

Jeg håber at I får en dejlig weekend med eller uden Arne og Hans 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *