Kim og jeg skal have en ny sofa. Der findes så mange fede retro sofaer på markedet og valget var derfor ikke svært. Vi skal selvfølgelig have en sofa i retro design.

Først faldt vi over de nyproducerede som fx sofakompagniet og idémøbler sælger

sofa fra idémøbler
sofa fra idémøbler
Sofakompagniet
Sofa fra Sofakompagniet

 

 

 

 

 

 

Vi synes dog de nyproduceret manglede noget bl.a. noget charme ved ikke at være så let tilgængelig og en bedre siddekomfort. Vi begyndte derfor at kigge efter nogle ældre modeller og vi har fundet rigtig mange

5c06-4f44-4274-a94d-57de4473ed97
Billede lånt fra nettet
4132749
Billede lånt fra nettet. Illum Wikkelsø sofa model ML 90 der har været til salg på Lauritz.com
4139902
BIllede lånt fra nettet. Sofa der har været til salg på Lauritz.com
2016-01-31 08.55.57
Billede lånt fra nettet
2016-01-31 08.56.12
Billede lånt fra nettet
2016-01-31 08.56.39
Billede lånt fra nettet

Vi synes godt om alle disse sofaer. Problemet er bare at alle disse enten har været solgt før vi fandt dem, at de løb over vores budget på Lauritz.com eller har befundet sig så langt væk at det ikke har kunnet betale sig med omkostningerne ift. at hente den hjem.

Vi har søgt på loppemarkeder, i retro butikker, på facebook/instagram men uden held. Vi har endda oplevet at blive snydt så gevaldigt af en sælger der lovede at han havde en næsten magen til én af dem på billederne ovenover, bare i blå, vi kunne komme og kigge på. Hvis den ikke var noget så havde han en Børge Mogensen vi kunne se på. Så vi kørte afsted i spænding og var klar til at købe flere ting hos denne sælger men det syn vi blev mødt af var alt andet end en blå sofa der ligner dem på billederne. I stedet var der to sovesofaer og én enkelt sofa der var så medtaget at alt faktisk skal skiftes på den. Vi blev selvfølgelig noget skuffede da vi endelig troede det skulle lykkedes os at få en sofa igen. Vi satsede i stedet på hans Børge Mogensen sofa. Men den kunne vi bestemt ikke få lov til at se da der kom nogle japaner og skulle se hans lager. Så vi kørte meget skuffede og tomhændet hjem igen og svor at vi aldrig vil handle hos denne sælger efter hans meget uforskammethed og besynderlig måde at lave aftaler på.

Så vi leder stadig og håber at lykken snart tilsmiler os så vi kan få en sofa igen.

kh p o k

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *