Vi er endelig nået over vinterperioden, hvor det står sløjt til med loppemarkeder og hvor det kan være svært at gøre sig et godt fund. Det er ligesom at hele loppe-universet går i hi fra november til marts. Ikke forstået på den måde at der slet ingen loppemarkeder er men der er færre kræmmere der deltager og langt mellem de gode sager. 

Men nu er loppesæsonen for alvor skudt i gang. Det popper op med diverse skønne loppemarkeder rundt om i landet og med alverdens skønne ting. 

Det betyder også at min kalender begynder at fyldes ud med steder jeg gerne vil nå at aflægge et besøg. Fx kan jeg nævne at de kommende weekender vil jeg gerne besøge:”lopper på havnen” der finder sted den anden april i Aalborg. Den ottende april er der stumpemarked og “Ting og sager”i Herning. Dem niende april er der bagagerumsmarked på dyrskuepladsen i Aalborg og en af mine ynglings butikker åbner,  nemlig “Lykkegård” i Tversted som er drevet af Mads og Jens der er en del af skattejægerne på DR 1. 

Jeg kan også se på diverse medier at loppesæsonen er skudt i gang andre steder i landet og folk deler utrolig mange billeder af deres gode fund. 

Det er vildt dejligt at vi er nået til denne tid på året hvor alting begynder at vågne op af sin vinterhi. Det betyder også at der vil begynde at komme mere aktivitet hos HipLiving 😊 

Så hold øje med vores facebook og instagram side. 

Rigtig god søndag til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *