Det sidste stykke tid, har vi knoklet for at få det nye showroom færdig. Vi fik rigtig travlt da deadlinen blev d. 12. september, hvor Mads og Jens, ejer af Lykkegaard og medvirkende i DRs program Skattejægerne, ville komme forbi og handle med tv-holdet.

Vi fik showroomet klar få dage inden deadline og det blev rigtig godt med den ekstra plads det gav, at showroomet fik det længste rum i kælderen. Tingene kommer meget mere til sin ret nu. Bedøm selv 🙂 (beklager meget den dårlig billedekvalitet. Jeg har ikke fået repareret mit kamera endnu)

   

D. 12. september, altså for to dage siden, kørte Mads og Jens sammen med DR ind på Enghavevej, hvor vi bor. Til stor fornøjelse for en del af naboerne, der ligesom os, kiggede nysgerrige ud af vinduerne.

Det var en rigtig sjov og positiv oplevelse at have besøg af Mads og Jens. Vi fik talt, grinet og gentaget os selv en del gange for kameramandens skyld. Vi fik også solgt nogle rigtig gode ting til Mads og Jens meeen jeg synes de har ladet utrolig mange gode ting stå tilbage, som I stadig har mulighed for at få fingrene i.

I er velkommen til at kigge forbi showroomet efter aftale eller til at besøge vores stand i Gigantium d. 28. og 29. oktober. Udsendelsen de optog til, vil først blive sendt engang i år 2018. Vi skal nok give besked når vi kender datoen for udsendelsen 🙂

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *