De sidste to weekender har vi brugt på at få købt nye skønne ting til hylderne i showroomet. Vi overvejer også at købe en stand til loppemarkedet JH arrangement har arrangeret i Hjørring d. 10.-11.marts. Det er første gang at JHs loppemarked, der i øvrigt i denne weekend er i Gigantium (20.-21. januar) kommer til Hjørring med 100 stande. Det vil derfor være dejligt at kunne tage nye ting, hvis vi vælger at prøve at have en stand til dette loppemarked.

De sidste to weekender har vi bl.a. været på en hyggelig køretur fra Nordjylland og ned indtil vi endte i TakeNow lidt uden for Aarhus. Der var mange fine ting men svært at finde noget med en pris vi vil kunne følge med på og mange genbrugsbutikker var tomme for gode fund.

Vi besøgt også AAH auktioner der har fået nye lokaler. De var rigtig fine men stadig utrolig koldt i lokalet Der var rigtig mange til auktionen og dermed også mange om at byde tingene op. Vi endte derfor kun med at fylde en enkelt kasse med køb fra auktionen. Kim fik bl.a. købt en rigtig fin Marselis dråbeformet vase til sin samling. Jeg skal nok spørge om han vil tage et billede af den så I kan få den at se. Lige nu er det nemlig kun Kim der kan tage billeder da jeg ikke har taget mig sammen til at udskifte min telefon der synger på sidste vers.

Her er nogle af vores seneste køb

Tingene vil løbende blive lagt til salg på vores Facebook og instagram konto.

Rigtig god dag til jer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *