Wauw hvor er tiden fløjet afsted! Kalenderlyset er i bund og tallet der er tilbage er 24. I aften er det juleaften.

Jeg holder meget af julen og elsker de traditioner jeg har fået med fra min barndom. Juleaften for mig er fyldt med gode minder om nærhed, kærlighed, varme, lyset når juæetræets lys blev tændt, sange, hygge, grin og fyldte maver. Jeg kan især huske juleaften hjemme hos min mormor og morfar. Hvert andet år holdt vi julaften hjemme hos dem, hvor vi oftest sad 10 tilbords og altid sammen med min jævnaldrende kusine, jeg nød at dele min juleaften med. I år bliver det anderledes.

I år ville traditionen normalt at vi holdt jul ved min mormor men i år 2015 fik jeg min sidste jul med hende da hun sov stille ind få dage efter juleaften og blev genforenet med min morfar i livet efter døden (eller hvad man nu skal tro). Nye traditioner skal derfor skabes.

I år har jeg været så heldig at min dejlige svigerforældre spurgte om jeg havde lyst til at vi alle holdt jul sammen. I aften skal jeg derfor sidde tilbords med nogle af de mennesker der betyder meget for mig: Kim, mine forældre, svigerforældre, Svigerinde og Kims mormor. Det bliver specielt, på en god måde. Det er første gang at jeg skal holde juleaften sammen med Kim og jeg glæder mig til at få indblik i de traditioner Kims familie har.

Jeg ved at mange ikke har det på samme måde med juleaften som mig, af flere årsager. Uanset hvad vil jeg sende alle en kærlig tanke i aften og håbe de er omringet af nogen de holder af.

Vi holder fri i aften men vender tilbage i morgen med nogle super gode tilbud i anledningen af julen og at i dag også er 4.søndag i advent.

Glædelig jul til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *