Det seneste stykke tid, har der været meget stille her inde og på vores instagram- og Facebook sider.

Det skam ikke fordi lysten til at skrive indlæg eller sætte nye ting til salg, er forsvundet. Langt fra. Jeg har mange nye spændende indlæg i støbeskeen, en større oprydning på siden her, er også på vej og hiplivings Showroom er fyldt med ting der blot venter på at blive lagt op. Det eneste vi mangler er tid og overskud.

Meget af vores tid går pt på arbejdet og når vi ikke arbejder så arbejder især Kim på at færdiggøre nogle af vores mange projekter i huset.

Noget af det som giver mig energi i en travl periode er nærvær og pusterum, hvilket jeg fik opfyldt forrige weekend , hvor vi besøgte Læsø. Derudover giver det også glæde at være på loppejagt. Vi har gjort nogle gode fund på det seneste som vi skal have med ud til loppemarkedet i Gigantium d. 28. og 29. oktober. Jeg vil skrive mere om dette loppemarked når vi har fået noget mere info fra arrangørerne.

Jeg håber I fortsat vil følge med her på siden og instagram/facebook på trods af at der går lidt tid mellem nye indlæg eller salgsopslag af lækre ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *