LykkeLiga er et positivt nationalt fællesskab for børn med udviklingshandicaps og deres familier. Krumtappen er etablering og forening af lokale håndboldhold for børn mellem 5 og 16 år. Holdene danner ramme om en helt ny måde at skabe netværk for børn og familier på og udenfor banen

Sådan er Lykkeliga’s egen beskrivelse inde på deres hjemmeside.

Vi fik selv et personligt bekendtskab med Lykkeliga d. 9. juni i år, da vi var så heldig at blive inviteret af min familie fra Sønderjylland og sikke en oplevelse!

Det var helt vildt så flot et arrangement Lykkeliga havde stablet på benene for børnene, de unge og deres familiers skyld. Jeg lyver ikke når jeg siger at hårene rejste sig på mine arme og jeg fik kuldegysninger da de modige håndboldspillere gik indmarch. Sikke en oplevelse der var tilpasset de forskellige behov hos børnene/unge så alle kunne være med. Hvor var det også fantastisk at lykkeliga bragte min familie fra Sønderjylland til Nordjylland og dermed gav os muligheden for at se dem på en helt almindelig lørdag!

Vi var derfor slet ikke i tvivl da vi skulle finde et velgørende formål at støtte med pengene fra vores oprydnings salg vi lige nu afholder på Instagram. Selvfølgelig skulle det være Lykkeliga!

Har du også lyst til at støtte Lykkeliga kan du smutte ind på vores Instagram side (@Hipliving.dk) og finde de opslag med ting du kan købe og hvor al indtægt ubeskåret går til Lykkeliga. Der er allerede langt en del op og flere ting er på vej.

Her er et lille smugkig på ting du kan købe. Nogle af tingene er solgt så du skal være hurtig.

Vi håber du har lyst til at gå ind og støtte op om vores indsamling.

For en god ordent skyld skal det nævnes at vi ikke er sponsoreret af Lykkeliga! Vi har kun forhørt os om de vil modtage pengene fra indsamlingen, hvilket de tilkendegav at de vil modtage med kys hånd ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *