Mens vi malede, tænkte jeg på om vi var egoistiske eftersom vi købte et hus på 152 kvm + kælder til kun os to og to katte når andre må/kan nøjes med et mindre hus eller lejlighed. Jeg fik ondt i maven ved tanken om det, fordi der er så mange der sulter og lider ude i verden. Tanker som, “kunne vi ikke have nøjes med vores tidligere lejlighed og brugt pengene på at hjælpe andre i stedet” kørte meget rundt i mit hoved. OG jo det kunne vi! Jeg nåede frem til at vi ikke kan redde hele verden og vi kunne have gjort andre ting der er endnu mere egoistiske end at købe et ældre hus på 152 kvm og at vi allerede gør rigtig meget for at hjælpe andre. Samtidig tror jeg også at alle disse tanker kom grundet den træthed der ramte da vi på 12. døgn stadig knokler og gik og malede.

Efter vi er flyttet ind kan jeg virkelig mærke hvor meget vi har brug for den ekstra plads og for de projekter et hus kan føre med sig. Vi og vores to katte trives nu. Jeg tror det er rigtig vigtig at man husker at gøre noget godt for sig selv engang i mellem. Det er vigtigt at hjælpe andre men vi kan ikke hele tiden hjælpe andre og huske på budskabet om næstekærlighed, hvilket vi er blevet mindet om utallige gange gennem julen. 

Noget jeg ofte siger til de mennesker jeg møder i mit arbejde er at hvis de sidder i et fly sammen med de personer de holder mest af og iltmaskerne falder ned så SKAL man tage sin egen på først før man kan hjælpe andre med at få deres masker på. For ellers risikerer man selv at besvime og så er man ikke til meget hjælp.Huset er derfor vores iltmaske.!

Yderligere tror jeg det er vigtigt at realisere nogle af sine drømme og det kan vi nu. En af vores drømme er nemlig at have mere plads til hipliving og få et Showroom så vi ikke længere skal lede efter de ting I gerne vil se. Denne drøm er nu realiseret da hipliving har fået meget af pladsen i kælderen og et showroom der står klar i første del af år 2017. I skal nok høre mere om der showroom samt få nogle billeder at se snarest. 😊

I morgen kan I glæde jer til at jeg  vil dele nogle af de største øjeblikke jeg synes 2016 har budt på for hipliving.dk  😊

Rigtig god aften til jer 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *