Rigtig mange af de ting vi har på hylderne er fra loppemarkeder, lokale genbrugsbutikker og fra venner og familie. Enkelte ting er købt på instagram, facebook eller DBA.

Især vores venner og familie er en kæmpe stor hjælp og støtte på mange områder. Vi har fået en del ting af især mine to fastre som har været ved at rydde op i deres hjem. Nogle af tingene har vi selv beholdt, andre solgt gennem hipliving eller givet til den lokale genbrugsbutik.

Venner og familier kommer også med hint om loppemarkeder og skaffer nye kunder til os der enten vil sælge eller købe ting. Uden dette netværk ville vi ikke kunne få så mange gode ting til jer. Vi er så taknemmelig for den hjælp, de anbefalinger og fede ting venner og familie kommer med. Af hjertet tak og en særlig tak til vores forældre for den kæmpe støtte de er!

Så drømmer du om at gøre gode fund så hold øje med loppemarkeder, genbrugsbutikker og internettet for gode sager. Men den bedste måde er at få et godt netværk der kan hjælpe dig og skaffe dig de nødvendige oplysninger om eller kontakter til de gode loppefund.

Vi modtager meget gerne henvendelser om ting I vil sælge eller hints om gode loppemarkeder. Begge dele modtages med kyshånd.

Rigtig god uge til jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *