Det var slet ikke meningen og tanken startede et helt andet sted end hvor vi endte. Vi ledte egentlig efter et sted at holde en afslappende weekend sammen men alt vi var indstillede og interesseret i var optaget. Vi valgte derfor at booke en tur i vores sommerferie i stedet så den var sikret uden vi skulle følge vi gik på kompromis med tid og sted. Spørgsmålet var bare hvor vi skulle hen. Det var Kims idé og jeg må sige jeg er vild med den. Vi skal til Sverige igen denne gang til Göteborg og Varberg.

Vi har lært af vores sidste tur og har derfor valgt at overnatte meget centralt i Göteborg og tæt på vand og strand i Varberg. Centralt for at undgå for meget kørsel så vi kan gå til de steder vi vil se i Göteborg. Tæt på vand da vi mere er til det end den skov.

Planlægningen er også allerede i gang da det også er noget vi lærte på vores sidste tur. Har du nogle gode tips til steder at besøge i Göteborg/Varberg modtager vi dem med kys hånd.

Det ikke nogen hemmelighed at udover de søde mennesker og den skønne natur så tiltrækker de svenske loppemarkeder og udvalget af loppefund utrolig meget i os. Vi er nemlig begge to vilde med meget af det svenske keramik og porcelæn fra bl.a. Rörstrand og Gunnar Nylund.

I Göteborg er der også en utrolig fed butik fyldt med svensk porcelæn, inklusiv Blå Eld, jeg længe har ønsket at besøge, hvilket forhåbentlig kan lade sig gøre i ferien da den ligger i gåafstand fra hotellet vi skal bo på. Butikken hedder Porslinspojken og de er både på Instagram og har deres egen hjemmeside.

Her er noget af det vi forhåbentlig kan se frem til på vores tur

Håber så meget vores værelse minder om dette

Forhåbentlig får vi mulighed for at besøge et bagagerumsmarked igen. Måske dette afholdes mens vi er der- det håber jeg i hvert fald

Vi glæder os til at dele vores tur med jer og forhåbentlig vise nogle gode loppis frem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *