I dag er den sidste dag i år 2017 og i aften kl 00.00 hopper vi ind i år 2018 og byder det hjertelig velkommen. Jeg er spændt på hvad år 2018 vil bringe. En ting er sikkert og det er at vi fortsætter med at finde fede ting I kan købe og til vores hjem. Jeg elsker at blande nyt og gammelt. Det ses også ved vores nytårsfest.

Jeg var i genbrug for at finde flere af de fine hæklet mellemlægsservietter men det lykkedes ikke. Jeg havde heldigvis nogle på lager til et andet DIY projekt men de endte som nytårs pynt. Jeg har gjort dem stive chance tapetklister så de kan hænge eller ligge fint på bordet.

Jeg genbruger så meget af nytårspynten som muligt og har derfor en hel kasse fyldt med spændende ting til nytår.

Af genbrugsfund og ældre ting har jeg også anvendt mit stel Blå Eld til bordet og de glas Kim arvede fra sin farmor til velkomstdrinken.

Jeg håber vi i 2018 vil finde flere ældre glas der kan pynte bordet og meget gerne også nogle champagne skåle. Dem er jeg ret vilde med men det blev ikke i år at jeg fandt dem der skulle med hjem. Ældre glas er virkelig ved at vinde frem. Først synes jeg det meget var tallerkener og mikse de forskellige slags. Senere i år blev det så tur til de ældre glas. Spændende at se hvad trenden i 2018 bliver!

Det var alt for os for 2017..

RIGTIG GODT NYTÅR TIL JER ALLE!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *