Er et nyt program på DR1, der blev sendt første gang d. 19. oktober.

fra yt til nyt

Jeg har næsten set alle afsnit og jeg må sige at overordnede er jeg vild med programmet. De fleste af de medvirkende laver (ofte) nogle ret fede ting som inspirerer mig. Alt fra fuglekasser, til smarte opbevaringsløsninger til pyntegenstande.

Se nu fx den ret så fine højtaler der er blevet lavet til en blomsterkasse af Gitte Lacarriere. Jeg er dog lidt usikker på om man vil kunne vande blomsterne uden at ødelægge kassen der er i træ. Yderligere tror jeg ikke Kim bliver glad for mig, hvis jeg laver hans højtaler om til blomsterkasser :’-)

plantekasse

Jeg er VILD med woodliving, som også er medvirkende i programmet. Synes de laver nogle mega fede ting, et rigtig godt koncept og dejligt at se at far og søn brænder så meget for deres virksomhed. Programmet i aftes viste woodliving hvordan de ville indrettede et soveværelse.  Det er ikke alt jeg er lige begejstreret for men især sengegavlen og vasketøjskurven er jeg vild med! soveværelse vasketøjskurv

Lad dig endelig inspirerer af programmer som disse.

Du kan se alle udsendelserne her

kh p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *