I dag siger kalenderen at det er forår, hvilket vil være synd at sige vejret er enig i. Til gengæld er mit humør i top som på de første forårsdage, hvor solen skinner varmt, fuglene kvidrer, alt bliver grønnere og vinterjakken og -støvlerne er blevet for varme. Præcis den følelse, har jeg i dag. I dag er nemlig dagen, hvor de sidste brikker er faldet på plads så vi kan få det smukke sildebens gulv og ikke mindst det nye køkken fra “Svane køkkenet.

Vores nuværende køkken vil derfor gennemgå noget af en forvandling – fra den grimme ælling til en smuk svane

Behøver jeg at sige at jeg glæder mig ? Vi starter processen allerede her sidst i marts så jagten på lamper, nips og andet til køkkenet er så småt sat i gang. I kan løbende følge med i vores køkkenprojekt her på bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *