Er du ikke til loppemarkeder eller bare ikke et A-menneske, så alle de gode fund er væk før du kommer til loppemarkedet, så er der gode råd at hente her.

Det kan tage lang tid at finde det man søger og til tider skal der besøges mange loppemarkeder før bilen er fuld med gode loppefund.

Er du villig til at betale lidt mere for det søgte men til gengæld gerne vil spare en del tid så læs videre.

En del private sælger nemlig deres ting over nettet hvor det er nemmere at søge efter noget specifikt eller lade sig indspirer. Så tør du kaste dig ud i det er her en lille guide til online loppejagt

Fire gode steder at finde ting 

 

 

Instragram – et sted hvor man deler billeder. Det er derfor nemt at søge efter det ønsket men Instagram er ikke en salgside så ikke alle ting man ser er til salg. Kræver en profil. fx facebook profil.

Tradono – en app hvor private sælger deres vare. Fordelen ved denne app er at den først viser de ting der er tættest på dig så det er nemt at søge efter ting i dit nærområde. Kræver en profil fx facebook, ligesom Instagram

DBA/guld & gratis – de gode ældre salgs sider, hvor alt er til slag. Dette gør det let at finde det søgte men til gengæld er det også populært og kendte steder og derfor mange om udvalget. Kræver ikke nødvendigvis en profil. Muligt at købe porto her igennem, hvilket også er nemt og billigt.

Har du fundet noget du gerne vil købe men skal have det sendt vil jeg give følgende råd

  1. Få sendt mange billeder af varen
  2. Sørg for at spørge godt ind til varens stand og hvordan de pakker den
  3. Få sendt med forsikring fx DAO eller GLS
  4. Betaling foretrækker jeg Mobilpay da det er let
  5. Vær modig og kast dig ud i det 🙂

Rigtig god online loppejagt

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *