Jeg vågnede meget tidligt i morges og kunne slet ikke falde i søvn igen, grundet alle de sommerfugle der basker rundt i min mave. I aften får vi langt om længe nøglen til vores hus 😀 

Vi har været i gang med at pakke vores ting ned i flyttekasser men denne er den vigtigste kasse af dem alle. Den indeholder nemlig kaffemaskinen og tebreve 😉

Normalt plejer jeg, på denne tid af året, at pakke kasser ud med julepynt, ligesom flere i min omgangskreds er i gang med. Jeg håber inderligt at alle vores projekter kommer til at gå gnidningsfrit så mit julepynt når at blive pakket ud i år 😊 Kryds fingre for at det lykkes for så vil jeg nemlig vise jer noget at alt mit gamle julepynt som jeg har arvet og købt gennem tiden 😊 
Generelt har det været en rigtig god uge og så har vi endda kun onsdag 😊 I mandags kunne jeg nemlig give knus til mine kollegaer og fortælle at jeg nu er blevet en fast del af deres arbejdesplads. Hurra for det og for nøglen til huset I dag. Hvad mon resten af ugen gemmer af herligheder ? Følg med på instagram, hvor jeg også vil dele billeder fra vores hus i aften 😊

Farvel november og hej hus og december 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *